Цветовете на есента ни обгръщат с мекота

Избери с кой да се увиеш

Най-подходящата палитра от нюанси за есенно –зимния сезон бе представена от  Pantone Color Institute. За  първи път в историята си Pantone  се  лансират  две палитри,избрани за различни модни пазари: едната  е за американския, а  втората за европейския.

Две световни модни столици (Ню Йорк и Лондон) получиха индивидуални палитри, всяка от които се състои от 10 модерни цвята. Между двете палитри има сходство,защото използваните цветове са много приятни за очите и създават усещането за уют.Палитрата на Лондон е по-топла,а тази на Ню Йорк е по-спокойна. И в същото време,всяка от тях е индивидуална. Специалистите по мода смятат,че американската палитра ще се наложи по-успешно.А кои са цветовете в тази гама ще разберете на следващите страници разработени в Life@city .Открийте цветът, в който ще се чувствате красиви и модерни.

Изпълнителният директор на Pantone  Litris Aysmen описава цветовете, така: „Това са цветове пашкули, в които ви се  иска да се увиете ,за да  се чувствате в  сигурност и мир.“
За в бъдеще колористите от  Pantone предвиждат да разработват различни палитри за всички модни столици (плюс Париж и Милано).